سئوکار(SEO) حرفه ای|درآمد سئوکار حرفه ای(ویدیو)|۱۳ وظایف سئوکار

مشاهده فهرست مطالب

داخل این مقاله باهم راجب یک شخص سئوکار حرفه ایی صحبت کردیم و ویدیویی در رابطه با بازار کار سئو و درآمد سئوکار هم قرار دادم براتون که میتونید به راحتی ازش استفاده کنید:)

 

احتمالا شمایی که داری این مقاله را می خوانید کسب و کار اینترنتی دارید و به دنبال یک سئوکار حرفه ای میگردید برای بهینه سازی وب سایت شما یا یک سئوکار هستید و به دنبال تبدیل شدن به یک سئوکار حرفه ای هستید اینکه چه ویژگی هایی داشته باشید و به چه وظایفی را باید انجام بدید.

توی این مقاله به این مورد که چگونه سئوکار حرفه ای بشیم اشاره کردم و بعد از اون به درآمد یک سئوکار حرفه ای اشاره کردم.

و گفتم که چرا یک کسب و کار اینترنتی به یک سئوکار یا سئوکار حرفه ای نیاز دارد.

اگر درباره سئو اطلاعاتی ندارید مقاله سئو چیست را بخوانید. یا ویدیو زیر رو ببینید:

 

سئوکار حرفه ایی

با مفهموم سئو آشنا شدیم. که به طور خلاصه اگه بخوام سئو را توضیح بدم، سئو یعنی افزایش رتبه سایت در صفحات گوگل با استراتژی و انجام اصول سئو داخلی و خارجی.

خط بالا مفهموم کوتاهی از سئو بود که خب هر روز به محبوبیت و اهمیت بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو بیشتر می شود.

در نتیجه روز به روز افراد بیشتری در این زمینه تحقیق می کنند و سوال مهمی که ایجاد می شود اینکه سئوکار حرفه ایی کیست و یا چه ویژگی هایی دارد که در این مقاله بهش می پردازیم

سئوکار چیست؟

سئوکار یا سئوکار حرفه ای کیست  به شخصی می گویند که با استفاده از آموزش، مطالعه و تجربه، مهارت علمی در حوزه بهینه سازی سایت یا همون سئو کسب کرده و دست به عمل برای سئو کردن سایت شما برای موتورهای جستجو به خصوص گوگل برداشته است

سئوکار حرفه ای در این حوزه تجربه کافی را کسب کرده باشد و استراتژی های موفقی هم بلد باشد و توانایی تحلیل آمار را داشته باشد.

به روز باشد و روزانه مطالعات درباره الگوریتم و آپدیت های گوگل داشته باشد تا بتوانند خودش را به روز نگه دارد

سئوکار حرفه ایی نیاز دارد که استراتژی مخصوص وب سایت مورد نظر طراحی بکند به علت اینکه سئو در شرایط مختلف خروجی مختلفی هم می دهد، این شرایط به رقبا و… بستگی دارد از این جهت باید مطالعات زیادی داشته باشد قدرت تحلیل ارزیابی ها و خروجی ها را داشته باشد

که داخل این مقاله براتون ۱۹ تا از بهترین سئو کار ها رو معرفی کردم.

چگونه سئوکار حرفه ای شویم:

تصویر برای وظایف سئوکار حرفه ای

خب با توجه به اینکه مفهموم سئوکار حرفه ایی را متوجه شدیم احتمالا براتون سوال شده که اصلا چطوری به سئوکار حرفه ای تبدیل شویم.

همان طور که می دانید سئو یکی از حوزه های دیجیتال مارکتینگ می باشد و چه بسا بهتر شخصی که می خواهد به یک سئوکار حرفه ای تبدیل شود دید نسبتا کلی به دیجیتال مارکتینگ داشته باشد.

دیجیتال مارکتینگ شاخه های متفاوتی دارد مثل ایمیل مارکتینگ، ویدئو مارکتینگ، سوشال مارکتینگ و… که نیازی نیست شما همه این حوزه ها رو یاد بگیرید فقط کافی هست یکسری اطلاعات کلی  راجبشون داشته باشید این دید به شما توی کار کمک می کند.

مقداری آشنایی با امر طراحی سایت هم بهتون کمک می کند هر چند اگر علمش هم نداشتید اصلا مهم نیست.

بعد از این موارد کافیه فقط خودتون را وقف سئو و بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو بکنید که این امر مهم ترین بخشش مطالعه و به روز بودن می باشد چرا که سئو همیشه در حال اپدیت می باشد.

به کنار این موارد سئوکار حرفه ایی یکسری وظایف و ویژگی هایی دارد که در ادامه بهش می پردازیم

۱۳ وظایف سئوکار حرفه ای چیست؟

  • توانایی تحلیل و تحقیق کلمات و عبارات کلیدی
  • آشنایی با HTML و مقداری CSS
  • تحلیل رقبا
  • تسلط بر الگوریتم های گوگل و آپدیت کردن اطلاعات خودش
  • تحلیل لینک ها و برسی و تعمیر لینک های داخلی
  • تسلط بر روی ابزارهای سئو به خصوص دو ابزار گوگل یعنی سرچ کنسول و آنالیتیکس
  • تحلیل بک لینک
  • رعایت اصول سئو داخلی (SEO onpage)
  • سایت شما را مثل سایت خودش بداند برای ساخت رزومه قوی
  • روی تولید محتوا مسلط باشد حتی اگر خودش تولید محتوا را انجام نمی دهد
  • مسئولیت پذیر بودن و قول رتبه اول در یک هفته ندادن
  • توانایی آنالیز و تحلیل بالایی داشته باشد
  • بهینه کردن سایت از جمله بهینه سازی تصاویر

تمامی موارد بالا جز وظایف یک سئوکار حرفه ای می باشد یا شایدم حتی بیشتر اما یکسری ویژگی های شخصی هم وجود دارد که اگر این موارد هم داشته باشید یا عادتش را در خود به وجود بیاورید در زندگی به خصوص کاری کمک می کند. مثل:

  • سحرخیزی
  • زبان انگلیسی (منبع مطالعه به روز سئو به زبان انگلیسی است)
  • دقیق بودن
  • مطالعه
  • خستگی ناپذیر بودن

بازار کار سئوکار حرفه ایی:(ویدیو)

داخل ویدیو زیر درباره بازار کار سئو در ایران صحبت کردیم که بدردتون میخوره.

 

خب تا اینجا درباره سئوکار حرفه ایی وظایف و ویژگی هایش نگاهی انداختیم و حتما براتون سوال شده که بازار کار این شغل یا حتی درآمد این شغل چگونه است؟

ما وقتی یک مهارت و یا شغلی را انتخاب می کنیم کاملا طبیعی است که به درآمد آن هم فکر کنیم به هر حال هرکس دوست دارد از مهارتی که کسب می کند بتواند درآمد کسب کند.

بازار کار سئو با توجه به اهمیت مردم و صاحبان کسب و کار به کسب و کارهای آنلاین، روز به روز تقاضای نیرو برای سئو وب سایت رو به افزایش است.

پس درواقع بازار کار خوبی سراغ افرادی که وارد این حوزه می شوند می آید.

برای اثبات حرفم کافیه یک سر به سایت های استخدامی بزنید تا ببینید چقدر شرکت ها به دنبال نیروی سئو و سئوکار حرفه ای می گردند

میزان درآمد یک سئوکار کاملا به ویژگی ها، نمونه کارها، چگونه معرفی کردن خود، تعهد کاری، رزومه و خود پروژه بستگی دارد طبیعی است که یک سئوکار تازه نفس از مبالغ پایین شروع شود اما این نکته را در نظر بگیرید که وقتی به یک سئوکار حرفه ایی و با رزومه قدرتمند تبدیل می شوید اونوقت است که درآمد دلنشینی هم سراغ شما می آید

درآمد سئوکار حرفه ای:(ویدیو)

تصویر برای درآمد سئوکار حرفه ای

اما اگر بخواهم برای یک سئوکار حرفه ایی در عددی برای حقوق بگم که کاملا تقریبی است چون درآمد با المان هایی که بالا گفتم تعیین می شود.

شما با فریلنسری در حوزه سئو می توانید تقریبا بالا ۱۵ میلیون ماهیانه درآمد کسب کنید چه بسا بعضی از فریلنسرها بیشتر هم کسب کردند و بعضی دیگر خیلی کمتر از یک حقوق، توی بخش فریلنسری کاملا به خود شما بر میگردد

حقوق یک سئوکار در یک سازمان و یا شرکت از ۵ میلیون تومان شروع می شود تا حتی بعضی از شرکت های بزرگ بالای ۲۰ میلیون تومان می باشد و این امر بسته به تسلط شما بر سئو و اون سازمان یا شرکت دارد

داخل ویدیو زیر درباره درامد سئو کار صحبت کردیم:

به کنار ویدیو بالا، داخل ویدیو زیر هم براتون راجب نحوه در آمد زایی از طریق سئو رو بهتون معرفی کردم:

در واقع همون تکنیک های گرفتن اولین پروژه 😉

میتونید به مقاله متخصص سئو چیست هم سر بزنید.

تجربه:

کل فرایند سئو به تجربه است یعنی حتی اگر شما تمام مقالات و آموزش های موجود را ببینید بازم برای سئوکار حرفه ای کم است حتی برای سئوکار معمولی، پس سئو کاملا یک فرایند تجربی است.

برای مثال سایت ها باهم متفاوت هستن و باید براشون هم فرایند متفاوتی در نظر گرفت برای مثال یک سایت خبری با یک سایت شرکتی فرق می کند.

یا یک سایت فروشگاهی با یک سایت مقاله ای متفاوت است. پس در واقع برای تمام این نوع سایت ها نمی توان یک رویه یکسانی را در نظر گرفت هر نوع موضوع و سایت استراتژی و روند کار مخصوص خودش را طلب می کند.

و تمام این استراتژی ها و… با تجربه در فرایند سئو به دست می آید و همین تجربه ها است که شما را به سئوکار حرفه ایی تبدیل می کند.

داخل ویدیو زیر تجربه یک سئو کار فریلنسر رو باهم میشنویم:

 

ماهم سئو کار نیاز داریم؟

به نظرم حتما به مقاله اهمیت سئو چیست یک سر بزنید

اگر کسب و کار آنلاین دارید یا تازه پا به عرصه کسب و کارهای آنلاین گذاشتید و به فکر درآمد بالاتری هستید مسلما به سئو و بهینه سازی سایت نیاز دارید.

حالا این امر به دو حالت قابل اجرا است یکی اینکه خودتون سئو را یاد بگیرید و تبدیل بشید به یک متخصص سئو و وب سایت کسب و کار خودتون را سئو کنید.

یا اینکه یک متخصص سئو استخدام کنید تا کارهای بهینه سازی سایت را برای شما انجام بدهد.

در بخش استخدام یک سئوکار حرفه ایی حتما دقت داشته باشید که باید رزومه او را چک کنید و نمونه کارهای سئوکار حرفه ای را ببینید تا متوجه روند و موفقیت سئوکار حرفه ای بشوید.

۵ تا ویدیو باهم در رابطه با سئوکار حرفه ایی ببینیم:

 

 

 

 

 

جمع بندی:

خب در این مقاله با یک سئوکار حرفه ایی، ویژگی هاش و وظایفش آشنا شدیم و متوجه برای تبدیل شدن به یک سئوکار حرفه ای باید چه مسیری را طی کنیم و با چه چیزهای دست و پنجه نرم کنیم. اینکه بازار کار و حدود درآمد یک سئوکار حرفه ای به چه صورت است و چه مقدار می تواند کسب درآمد کند.

یا اگر قصد استخدام یک سئوکار حرفه ای برای کسب و کار آنلاین خودمون داشتیم باید چه معیارهایی را در نظر بگیریم و چه مقدار بابت دستمزد سئوکار حرفه ای در نظر بگیریم.

راستی برای یک سئو کار دونستن رپورتاژ آگهی مهمه و خوبه از همین جهت هم من بهت پیشنهاد میکنم مقاله رپورتاژ آگهی چیست رو ببینی به خصوص داخلش برات ویدیو آموزشی هم گذاشتم.

خوشحال میشم نظرات و سوالات خودتون رو برام بنویسید. Comment Section

  1. سلام داخل وظایف سئوکار نوشتید تسلط به الگوریتم ها از کجا میشه بهشون دسترسی داشت؟

    1. سلام تسلط منظور اینه یک سئو کار همیشه باید به روز چون همانطور که خودتون میدونید هر چند وقت یکبار اپدتی صورت میگیره الگوریتمی اپدیت یا معرفی میشه از همین جهت یک سئو کار همیشه باید منابع انگلیسی و خود داکیومنت گوگل رو مطالعه داشته باشه تا اگر مورد جدیدی پدیدار شد حتما از اون اطلاع داشته باشه تا بتونه استراتژی های جدید خودش رو پیاده سازی بکنه

  2. سلام
    طبق صحبت های شما خودمون سئو یاد بگیریم بهتره یا سئوکار بگیریم؟

    1. سلام
      این مورد مقداری نسبت به فعالیت های خود شما داره، اینکه زمانی برای یادگیری دارید؟ اگر دارید خب چه بهتر خودتون سئو رو یاد بگیرید و خودتون کسب و کار خودتون رو سئو کنید اما اگر نه زمان مورد نیاز برای این کار رو ندارید بهتره که به یک متخصص سئو یا یک سئوکار مراجعه کنید و بخواهید براتون سایت مورد نظر رو سئو بکنند

  3. سلام بحث تجربه رو یعنی اینکه تعداد سایت هایی که دست اون شخص بوده مهمه؟

    1. سلام
      بله خب، چون داخل فرایند سئو بحث تجربه به شدت پررنگ هستش و یک سئو کار بر مبنای تجربه ایی که داره برای پروژه که در حال حاضر دستش هست استراتژی ها و نحوه سئو کردن اون پروژه رو انتخاب میکنه و شروع به کار میکنه
      از همین جهت تجربه به چشم میاد

  4. سلام
    برای سئوکار شدن چقدر باید به برنامه نویسی تسلط داشت؟ پیشاپیش ممنون از راهنمایتون

    1. سلام
      خدمت عرض کنم که برای سئوکار شدن دید برنامه نویسی داشته باشید میتونه براتون مفید باشه ولی برای اول کار حتی اجباری نیستش چون دوتا کار متفاوت هستن. اما خب شما باید به HTML آشنایی داشته باشی تگ های این زبان نشانه گذاری رو بدونی که به خصوص مثلا قسمت محتوای سئو شده با تگ هایی همچو H1، H2، و… زیاد باهاشون درگیر میشید از همین جهت دونستن HTML به شما کمک میکنه بخصوص اینکه خیلی ساده هستش و به سرعت چندتا تگ هایی که نیازتون میشه بلد باشید رو حتی یک روزه هم میتوانید یاد بگیرید.
      البته باز هم میگم که برنامه نویسی و سئو دوتا تسک کاری متفاوت هستن و یک سئو کار الزاما نباید برنامه نویسی هم بلد باشه
      تگ: به دستورهای HTML تگ میگن

  5. پست خوبی بود ممنون از زحمات شما برای این پست. با به بخش سئوکار نیاز داریم از کجا میشه لیست سئوکارهای خوب بازار رو دید و یا بهشون دسترسی داشت؟

    1. سلام
      براتون داخل این مقاله ۱۹ تا سئو کار معرفی کردم به علاوه اطلاعات دسترسیشون که میتونید از این قسمت بهشون دسترسی داشته باشید:
      https://aminhashemy.ir/best-seo-work

  6. سلام اقای هاشمی مطلب خوبی بود استفاده کردیم
    اقای هاشمی این بحث درامد یک سئوکار هنوزم با توجه به تغییرات حال چطور؟

    1. سلام روزتون بخیر خواهش میکنم لطف دارید
      خب با توجه به رشد روز افزون کسب و کارهای اینترنتی و به کنار اون وقوع مریضی کرونا که باعث شد بیشتر کسب و کارها به کسب و کار اینترنتی تبدیل بشن
      پس درواقع هم بازار کار سئوکار ها رو بیشتر کرده و هم دستمزد سئو کارها بیشتر شده. چون کسب و کار به مهم بودن سئو پی بردن و رقابت بین سایت های فروشگاهی به خصوص افزایش پیدا کرده

      1. خیلی ممنون اقای هاشمی پس طبق گفته شما میشه گفت که بازار کار این حوزه رو به افزایش هست و درامد هم میتوان گفت رابطه مستقیم داره با این موضوع.
        تشکر بابت اینکه پاسخ دادید

        1. بله دقیقا
          خوشحالم که مورد استفادتون قرار گرفت.

ارسال نظرات

کامل ترین چک لیست محتوا!

برای دریافت چک لیست جامع آپدیت محتوا که توسط خودم توی پروژه های مختلف هم استفاده میشه، میتونید روی دکمه زیر کلیک کنید.