بک لینک PBN چیست؟ فرشته مرگ یا زندگی در سئو خارجی

مشاهده فهرست مطالب

PBN یا (Private Blog Network) یکی از سیاه‌ترین تکنیک‌های سئو کلاه سیاه محسوب می‌شود که سال‌های سال‌ است که محبوب دل سئو کارهایی است که دستی بر آتش تکنیک‌های کلاه سیاه سئو دارند، در این مقاله قرار است به صورت تخصصی نگاهی عمیق به تکنیک لینک‌ سازی PBN داشته باشیم و از ۰ تا ۱۰۰ موضوعات مختلفی مثل چیستی شبکه وبلاگ شخصی، اینکه هنوز قابل استفاده هست یا نه ؟ هزینه‌های مورد نیاز برای پیاده سازی PBN، روش پیاده سازی لینک سازی PBN و …. را به صورت مفصل مرور کنیم.

 

 

بک لینک PBN چیست؟

مجموعه‌ای از وب سایت‌های شخصی که توسط متخصصین سئو با اهداف لینک سازی و انتشار رپورتاژ آگهی تاسیس و مدیریت می‌شوند شبکه وبلاگ شخصی (Private Blog Network) یا به اختصار PBN نامیده می‌شود، به صورت کلی این دسته از سایت‌ها با اهداف پیاده سازی تکنیک‌های سئو کلاه سیاه برپا می‌شوند.

PBN

بک لینک PBN از جهاتی کار شما را به شدت ساده‌تر می‌کند، فرضا در یک پروژه سئو زمانی که شما نیاز به انتشار بک لینک و رپورتاژ آگهی پیدا می‌کنید حالا باید بسم الله بگویید و کفش‌های آهنین پایتان کنید که کجا و در چه پلتفرمی بتوانید پکیج سئو خارجی باکیفیتی برای کارفرمای عزیزتان دست و پا کنید، اما با داشتن شبکه وبلاگ شخصی دیگر خبری از این دردسرها نیست و شما هر تعداد که بخواهید سایت شخصی آماده برای لینک سازی دارید.

لینک سازی در شبکه وبلاگ شخصی = هلو بپر تو گلو 

 

بک لینک PBN، آری یا نه؟ مسئله این است….

خب اول از همه تکلیف‌مان را با تکنیک جنجالی لینک سازی در شبکه وبلاگ شخصی روشن کنیم که اصلا این روش لینک سازی، تکنیک مناسبی است یا خیر؟! برای پاسخ دادن به این سوال بهتر است چند قدم به سمت عقب برداریم و نگاهی کلی به تمام تکنیک‌های سئو آف پیج مثل رپورتاژ آگهی، بک لینک، منشن بدون لینک و … بیاندازیم، آیا در  میان تکنیک‌های مختلف سئو آف پیج، رنگی جز سیاهی می‌بینید؟

 

بک لینک PBN: یک تکنیک سئو کلاه سیاه تمام عیار!

اما این بار قرار نیست با شنیدن عبارت سئو کلاه سیاه پا به فرار بگذاریم، دوست عزیز! هر کاری راه و چاه خود را دارید و پیاده سازی لینک بیلدینگ در شبکه وبلاگ شخصی نیز از این قائده مستثنی نیست و اگر شما چم و خم لینک بیلدینگ با این تکنیک را یاد بگیرید، پیاده سازی PBN برای شما راحت‌تر از سر کشیدن یک فنجان قهوه خواهد شد.

ولی سوال اصلی اینجاست که اصلا لینک سازی در شبکه وبلاگ شخصی ایده خوبی است یا نه!؟ در جواب شما باید بگویم که اگر منظورتان از PBN، راه اندازی ۲۰۰ الی ۵۰۰ و یا حتی بیشتر سایت شخصی با محتوای کیلویی حاوی چرندیات و … باشد که هیچ دردی را از کاربر درمان نمی‌کند و فقط با نیت لینک سازی و انتشار رپورتاژ آگهی  و… تاسیس شده‌اند، متاسفانه باید ناامیدتان کنم چون این نوع PBN، به هیچ دردی نخواهد خورد و بیخود و بی جهت صابون به دلتان نزنید چون از این مدل‌ سایت‌های بی‌هدف با محتوای کیلویی آبی برای پروژه شما گرم نخواهد شد!

اما اگر شما جزو راحت طلب‌های عزیز اکو سیستم سئو نیستید و مفهومی که از PBN در ذهن شما شکل گرفته به راه اندازی تعداد محدودی سایت باکیفیت، با دامنه جذاب و هاست متفاوت و محتواهای جذابی که واقعا نیازی از کاربر رفع می‌کنند، جواب من به شما اگر بپرسید که چنین ساختار پیاده سازی شبکه وبلاگ شخصی مفید است یا خیر، قبلا از تمام شدن جمله بندی‌تان بله را خواهم گفت چون این مدل PBN، مثل عسل نابی است که طعم لینک سازی خارجی را برای شما خوشمزه و شیرین می‌کند.

یک ساختار PBN حرفه‌ای، سئو آف پیج را شیرین‌تر از عسل می‌کند!

 

 

این مقاله یک هدیه هم داره که شامل یه ویدیو برای نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی و چک لیست انتشار رپورتاژ آگهی هست که از طریق فرم زیر میتونی بهش دسترسی داشته باشی!


     

    مزایا و معایب pbn این سکه دو رو دارد!

    تکنیک لینک سازی در شبکه وبلاگ شخصی نیز مثل تمامی تکنیک‌های سئو کلاه سیاه و کلاه سفید مزایا و معایب خاص خودش را دارد، اگر قصد دارید که از این تکنیک سئو کلاه سیاه برای رشد سئو خارجی سایت‌تان کمک بگیرید در قدم اول باید با نگاهی بی‌ طرفانه مروری بر نکات مثبت و منفی بک لینک PBN داشته باشید تا بتوانید با خیال راحت انتخاب کنید که این تکنیک لینک بیلدینگ بدرد شما می‌خورد یا نه!؟

    قبل از بررسی مزایای راه اندازی پی بی ان از شما دعوت می کنیم که به ابزارهای آنالیز بک لینک هم سر بزنید.

    مزایای راه اندازی شبکه وبلاگ شخصی

    1. امکان درآمد زایی با فروش بک لینک رپورتاژ آگهی
    2. امکان راه اندازی سیستم همکاری در فروش
    3. امکان در آمد زایی به کمک تبلیغات یکتانت
    4. امکان فروش وب سایت‌های شبکه وبلاگ شخصی
    5. به صرفه بودن از نظر اقتصادی برای سئوکارهای حرفه‌ای
    6. کمک فوق العاده معجزه آسا به بهبود کلمات کلیدی

    معایب راه اندازی شبکه وبلاگ شخصی

    1. هزینه‌های به شدت بالا برای راه اندازی
    2. الزام مراقبت سخت و حساس از pbn
    3. زمانبر بودن به ثمر نشستن شبکه وبلاگ شخصی
    4. نیاز به تخصص بالا برای رسیدگی به گره‌های pbn
    5. وقت گیر بودن رسیدگی به ساختار کلی شبکه وبلاگ شخصی
    6. افزایش ریسک جریمه شدن توسط گوگل

    همانطور که در سایت linkbuilder.io هم آمده است :

    PBN links can cause severe Google penalties

    • PBNs are expensive to set up, as you need to buy expired domains and add content
    • The PBN links you can buy are almost always worthless
    • Even if you see a rankings increase, this could be taken away when Google discovers the PBN
    • It can be hard to sell sites if they are built with PBN links

    نگاهی به هزینه‌های راه اندازی شبکه وبلاگ شخصی

    همیشه در اکثر مواقع، کارفرماهای عزیز یک سوال معروف از قشر مظلوم متخصصین سئو می‌پرسند مبنی بر اینکه: آقا سئو چند !!!!! … داستان هزینه‌های PBN نیز از همین قرار است با این تفاوت که این بار دانشجوهای دوره مگاسئو یا حتی متخصصین سئو از من درباره هزینه‌های PBN می‌پرسند تا حساب کتاب کنند که آیا دخل و خرج‌شان با هم جور در‌آید یا نه و در نهایت راه اندازی شبکه وبلاگ شخصی برای‌شان به صرفه هست یا باید بیخیال آن شوند!؟

    آیا راه اندازی PBN به صرفه است؟

    اگر بخواهم صادقانه بگویم در بیشتر از ۹۵% مواقع لینک سازی در شبکه وبلاگ شخصی به صرفه نیست چون اصولا لینک سازی به سبک PBN، هزینه‌های سنگینی دارد که سربه فلک خواهد کشید و مخلص کلام اینکه در اکثر پروژه‌های سئو می‌توان به کمک تکنیک‌های ساده سئو آف پیج مثل انتشار رپورتاژ آگهی و بک لینک، در لینک ۱ جای گرفت و نیازی به سر و کله زدن با دردرسرهای ساخت شبکه وبلاگ شخصی نیست.

    اما از زمانی که PBN تنها راه کار است!

    ولی گاهی اوقات شرایطی ایجاد می‌شود که یاری گرفتن از PBN، تنها راه نجات شما خواهد بود فرضا در حوزه‌های سنگینی مثل خرید بلیط هواپیما و …. هرچقدر که ابزارهای آنالیز و تحلیل را زیر رو کنید به بک لینک‌ از سایت‌هایی برمی‌خورید که به هیچ وجه امکان خرید از این سایت‌ها وجود ندارد!! در این شرایط راهکاری جز خرید تعدادی سایت آماده برای خلق یک شبکه PBN یا تاسیس یک سیستم شبکه وبلاگ شخصی از ۰ تا ۱۰۰ ندارید.

    راه اندازی شبکه وبلاگ شخصی چقدر هزینه دارد؟

    به صورت تقریبی راه اندازی اصولی یک سایت برای اتصال به شبکه وبلاگ شخصی، حداقل ۲۰ میلیون هزینه دارد، البته فراموش نکنید که شما برای خلق یک ابر شبکه وبلاگ شخصی برای خلق یک سیستم لینک دهی قدرتمند برای فتح لینک ۱ گوگل، گاهی اوقات به بیشتر از ۲۰ سایت فعال نیاز دارید، یعنی تنها یک PBN معمولی در سطح گره یک نزدیک ۲ میلیارد تومان بودجه ناقابل را طلب می‌کند.

    قبل از بررسی چک لیست ساخت بک لینک PBN از شما دعوت می کنیم به مقاله لینک سازی چند گرهی هم سر بزنید.

    چک لیست ساخت شبکه وبلاگ شخصی (PBN)

    اولین و مهم‌ترین قانون ساخت شبکه وبلاگ شخصی به سبک حرفه‌ای‌ها، طبیعی عمل کردن است! یعی شما زمان ساختن اولین گره در سیستم لینک سازی چند گرهی با PBN، اول از همه باید بیخیال تنبل بازی و کارهای نه چندان دوست داشتنی مثل تاسیس ۱۰۰ سایت با محتوای کیلویی کپی و قالب‌های مشابه شوید بلکه باید آستین‌ها را بالا بزنید و اراده کنید و سایت‌های مجزای واقعی با محتواهای یونیک وارزشمند تولید کنید تا آقای گوگل محترم به شما شک نکند که قصد دورزدنش را دارید و خدایی نکرده با تقلب در حال تولید یک ابر PBN هستید!

    ۶ نکته طلایی برای ساخت یک PBN انفجاری

    1. استفاده از هاست‌های متفاوت
    2. انتخاب دامنه‌های معتبر متفاوت
    3. انتشار محتوای ارزشمند
    4. نصب قالب‌های متفاوت
    5. بهینه سازی سرعت و امنیت گره‌ها
    6. توجه به سئو تکنیکال گره‌ها
    7. مراقبت از هر گره مثل یک سایت واقعی

    سخن پایانی

    شبکه وبلاگ شخصی یا (Private Blog Network) که به اختصار PBN نامیده می‌شود، یکی از جذاب‌ترین تکنیک‌های سئو کلاه سیاه محسوب می‌شود که امروزه در اکو سیستم سئو ایران، سئو کاران حرفه‌ای به شدت عاشق آن هستند و احتمالا شما هم مجذوب سروصداهای این تکنیک انفجاری سئو شده‌اید که مسیرتان در دالان هزار توی اینترنت به سایت امین هاشمی و این مقاله رسیده است! در این مقاله ۰ تا ۱۰۰ تمام چیزی که باید پیرامون تکنیک لینک سازی PBN بدانید را به صورت مفصل مرور کردم، مطمئن باشید با خواندن نکته‌های این مقاله به یک متخصص حرفه‌ای لینک سازی در شبکه وبلاگ شخصی خواهید شد.

    راستی ! …. اگر سوالی داشتید حتما کامنت کنید، منتظرت هستم !

    خوشحال میشم نظرات و سوالات خودتون رو برام بنویسید. Comment Section

    ارسال نظرات

    کامل ترین چک لیست محتوا!

    برای دریافت چک لیست جامع آپدیت محتوا که توسط خودم توی پروژه های مختلف هم استفاده میشه، میتونید روی دکمه زیر کلیک کنید.